my-little-ponny

Alla inlägg under december 2012

Av Maja Martaeng - 19 december 2012 19:13

Börjar inlägget med att säga omg vilken topp dressyr lektion vi hade igår. Med hjälp av världens bästa häst och världens bästa tränare blev det bästa dressyrträningen ever!!!! Bilder kommer! Nu är det förrästen jullov känner att jag verkligen behöver det nu. Kommer bli lugna dagar med mycket häst och kompisar , big like :) Kom hem från stallet för ett tag sedan. Red ett varv på isiga banan och tränade sedan lite frihetsdressyr i ridhuset, hon skötte sig perfekt!!! Aja ha det grymt

Av Maja Martaeng - 15 december 2012 19:59

Känns som om det har varit en låång dag och det är först nu jag får tid att logga in på datorn och skriva ett litet inlägg. Stora delen av dagen spenderades på att julhandla i göteborg. Fick köpt alla julklappar som behhövdes så jag är nöjd! :) Snacka om att mina fötter var mer blå en hudfärgade när vi kom hem , haha. Idag har det faktiskt regnat här så det är slask och om det finns något jag VERKLIGEN hatar så är det slask. Idag fick Janicia vila men vi åkte dit och pyssla och julpyntade. Håller också på att lära henne ett nytt trick! Även bytt header , vad tycks? <3

Av Maja Martaeng - 11 december 2012 11:15

* Jag läser www.similar.blogg.se varje dag och tycker den är GRYM!
* Jag tycker om dressyr mest
* Jag är mörkrädd
* Jag är ganska lat, hehe
* Jag sover alltid med håret uppsatt i knut.

Mål vår 2013:


* Starta lokal LB:1

* Försöka hopptävla nån gång after all

* Lära janicia mer tricks


Det var la det!

Av Maja Martaeng - 10 december 2012 11:06

Hej! Vaknade precis och har ett huvud som snart exploderar... Har så mycket att göra i skolan nu sista veckan så tajmningen är väl sådär... PAssar på att göra massa inställda nu så håll koll!

En bild från i sommras på mig ! :)

 

:)

Av Maja Martaeng - 7 december 2012 19:42

Hejsan! Iförrgår så hade jag hoppträning. Så fin som hon var förrgår har hon inte varit på RIKTIGT länge. Sen att jag glömte banan en gång var lite klumpigt haha. Sedan igår så skrittade jag bara ett varv på banan och myste med henne. Och idag då så var jag ute och galopperade på banan med kompisar. Nu är snön faktiskt ganska bra galopp snö! Hon var riktigt, riktig pigg men hon skulle aldrig springa iväg eller bocka för hon är så otroligt snäll. Det är skönt!

Nu är det iaf fredag och jag ska äta choklad och titta på x-factor final (ni glömmer inte att rösta på Isak va?) Myyys

P.s Filmer och bilder från hoppträningen kommer nån gång!



Ha en underbar Fredagskväll!!!!!!!!!!!!

Av Maja Martaeng - 3 december 2012 20:54

       

Har återanvänt min gamla chokladkalender och stoppat in sockerbitar istället, det uppskattas!

Av Maja Martaeng - 3 december 2012 15:29

Nu drar jag alldels strax eller näe om typ 2,5 h  till stallet. Idag får hon vila min bäbis. Men jag tänkte nog försöka fota lite så det kommer komma  upp lite bilder senare ikväll. Det blir så fina bilder med snö i bakrunden. Vet verkligen inte vad jag ska skriva så det blir lite planlöst yada,yada.      

Av Maja Martaeng - 2 december 2012 18:04

Bild på Maderia!<3 

Gud sålänge sen men har haft fullt upp L Aja, har hänt väldigt mycket men berättar inte så mycket utan väljer att göra en nystart istället. Idag var jag iaf på julmarknad på min gamla ridskola. Träffade min gamla älsklings häst Maderia känns som hon bara krymper och krymper haha nej men hon kändes så väldigt liten…. Varje tävling hade jag med mig en ny rosett hem och hon var alltid så okomplicerad. Hon var så snäll man kunde, jag hade nästan glömt bort henne (hur det ens var möjligt) men när jag träffade henne idag slog det mig hur mycket jag har saknat henne. På julmarknaden fyndade jag faktiskt!!! Två jätte fina fleece tröjor fick jag för 650:- kr mindre än vad dom kostade egentligen. Såg på lucia tåget med all små flickor, kommer ihåg när jag var med.

Sen åkte vi vidare till min underbara ponny. Det har frusit på ordentligt här men än har inte den här tjocka snön kommit så det är hårt och knöligt ute så det är uteslutet att trava och galoppera ute. Därför blev dagens ridpass en ordentlig skrittrunda och trav och galopp i ridhuset.

Idag har vi också bakat pepparkakor, druckit glögg och tänt första adventsljusen. ÅH ÄLSKAR JULETIDER!<3

Ha det jätte, jätte, jätte bra så hörs vi snart!

Presentation


Hejsan! Mitt namn är Maja och jag är 13 vårar. Min nya ponny Witz kommer ni få läsa mycket om här på bloggen. När jag inte är i stallet så går jag i skolan är med kompisar mm. Hoppas ni vill följa min och Witz resa genom tävling, träning och framgång!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards